To close!

09.08.2015 kl. 12:30

Uj, bara några dagar kvar till maran. Skulle behöva nån vecka till och finslipa formen, man har ju bara slappat och ätit grillkorv hela långa sommaren. Nåh. Bara man lyckas ladda ordentligt under veckan, så skall man väl klara sig igenom den.

Har funderat på att byta chef på jobbet. Jo det går, i alla fall där jag jobbar. Den nuvarande är en källa till för mycket ångest, nåt som jag borde begränsa i mitt liv för tillfället. Har redan två andra källor som jag bearbetar, så jag behöver inte en till. :)

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Hej efter sommaren (eller ja det är ju lite kvar, men semestern komm och gick), hur gick det med din maraton, bra hoppas jag?
Seb18.08.15 kl. 17:27
Sommarn for förrän den kom, jo! Lyckades släpa mig i mål, så jag är nöjd. Om det känns bra blir det ett nytt försök i höst på att nå mitt mål.
18.08.15 19:37
Mina föräldrar valde att döpa mig till Håkan, vilket i sig inte har varit ett så illa val.

Visst tog det några år för allmänheten av de som underlydde läroplikten, med start fr.o.m. -82, att inse dito.

Sedan dess har en hel del hänt. Ibland reflekterar jag över hur mycket tid man spenderat på att grunna över intet.

Men en insikt har jag fått, och den är att man blir visare med tiden...eller så bara dementare. För eventuell korrespondens, nyttja adressen teletappi piste ratata @ gmail piste com.

Follow on Bloglovin

Senaste kommentarer

06.03, 10:44Uppdatering! av Tubbs
06.03, 09:52Uppdatering! av Seb
01.11, 09:34Blodspår o. hjärnvågor! av Seb
19.10, 14:13Kroppen slutkörd! av katastrof