Döden, döden!

08.03.2015 kl. 14:00

Bara jag har haft min vintersemester så skall jag ta tag i hälsogranskningen och gå på min kontroll. Vill inte ha en cancer-diagnos förrän i augusti, så därför har jag gått och dragit ut på det. Men det är väl bara att ta tjuren i hornen och boka tiden så småningom.

Längtar efter shortsväder. Löpandet brukar alltid få en kick av att man kan kasta av sig två lager paltor, och bara springa i shorts och en t-skjorta. Hoppas jag lyckas time:a in toppformen till rätt tidpunkt. Vill inte ha oktober-kooma redan i slutet av sommaren.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Ta inte ut något i förskott. Man tjänar sällan något på det.
Affe af Skrifwklaada15.03.15 kl. 19:24
Mina föräldrar valde att döpa mig till Håkan, vilket i sig inte har varit ett så illa val.

Visst tog det några år för allmänheten av de som underlydde läroplikten, med start fr.o.m. -82, att inse dito.

Sedan dess har en hel del hänt. Ibland reflekterar jag över hur mycket tid man spenderat på att grunna över intet.

Men en insikt har jag fått, och den är att man blir visare med tiden...eller så bara dementare. För eventuell korrespondens, nyttja adressen teletappi piste ratata @ gmail piste com.

Follow on Bloglovin

Senaste kommentarer

06.03, 10:44Uppdatering! av Tubbs
06.03, 09:52Uppdatering! av Seb
01.11, 09:34Blodspår o. hjärnvågor! av Seb
19.10, 14:13Kroppen slutkörd! av katastrof