Mera mål!

25.01.2015 kl. 22:07

För ett tag sedan kom jag på att jag inte har några mål beyond forty. Måste ta och hitta på något ganska snart för annars tar planen slut. Tur nog så har inställningen till livet mognat lite mer, så de följande åren blir nog bra.

En sak som är säker, måste ta och göra mig av med en del saker. Blir enklare att hålla ordning om man har färre saker, och så ger omgivning mer feedback då. På kontoret är det ett tomt skrivbord som gäller. Endast ett anteckningsblock och en penna behöver vara framme.

På träningsfronten har jag tre mål för i år. Kort sträcka i mars, medellång i maj, och full längd i augusti. Får hoppas kroppen håller, men utgångsläget nu ser ganska bra ut. Yei!

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Får man fråga vad du har haft för planer och mål såhär långt då, och hur har du lyckats med att uppfylla dem genom årens lopp? Det känns som om jag själv inte riktigt har några planer alls, annat än de där tråkiga som alla (typ) har; villa-volvo-vovve. :P Måste hitta på något kul åt mig själv också!
Banankokaren27.01.15 kl. 03:42
Hade nog inga vidlyftigare planer, vad nog mer "make it to forty". :D VVV är ju populärt mål. Du får ta och byta ut Bosse mot en Volvo, så har du två v:n. ;P
28.01.15 20:09
Mina föräldrar valde att döpa mig till Håkan, vilket i sig inte har varit ett så illa val.

Visst tog det några år för allmänheten av de som underlydde läroplikten, med start fr.o.m. -82, att inse dito.

Sedan dess har en hel del hänt. Ibland reflekterar jag över hur mycket tid man spenderat på att grunna över intet.

Men en insikt har jag fått, och den är att man blir visare med tiden...eller så bara dementare. För eventuell korrespondens, nyttja adressen teletappi piste ratata @ gmail piste com.

Follow on Bloglovin

Senaste kommentarer

06.03, 10:44Uppdatering! av Tubbs
06.03, 09:52Uppdatering! av Seb
01.11, 09:34Blodspår o. hjärnvågor! av Seb
19.10, 14:13Kroppen slutkörd! av katastrof