Oktoberskrällen!

25.10.2014 kl. 20:26

Jahapp, då var samma fenomen här igen som förra oktober. Pulsen i taket på dagens länk. Hoppas det känns bättre imorgon. Doktorn kom inte på nån förklaring förra året, men skall göra ett nytt besök ifall det håller i sig.

I alla fall är inte för långa arbetsdagar och för korta nätter någon bra medicin. Men i natt får man tebaks timmen man saknat ett bra tag nu. Kan inte Putin annektera Finland och införa normal tid året om? Ryssarna har nämligen slopat sommartid ett bra tag redan.

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Har du besökt läkare som är specialicerad sig vid idrott? Konstant förhöjd puls tyder på något sånt som ofta kräver vila eller lättare träning för en tid framåt. Hur är det med vilopulsen och är pulsen högre även när du går raskt eller bara när du löper?

Och vad som gäller vintertid så tycker jag vi bra kunde ha sommartid hela tiden fär att nu blir det mörkt så tidigt att det är helt hemskt. Plus att jag vaknar ännu tidigare och måste vaka längre. Bläääh! Mörka morgnar är sköna medan ljusa kvällar sku vara härliga, inte tvärtom!
katastrof27.10.14 kl. 07:31

I fjol var jag bara till en läkare vid företagshälsovården. Skall se ifall det håller i sig nu, kanske bara någonting tillfälligt. Vilopulsen ha nog varit normal, eller vad man nu skall säga. På samma nivå i alla fall.

Jo, tyvärr tar det ett tag innan kroppen slår om och man får sin sömn. Men min kropp föredrar nog normal tid i längden, än att köra med sommartid hela tiden.

27.10.14 14:07
Om Putin annekterar Finland blir du tvungen att lära dig kyrilliska alfabetet för enligt rysk lag ska alla Rysslands minoritetsspråk skrivas med kyrilliska bokstäver. Att rösta är frivilligt så du skulle inte behöva gå och rösta på Förenade Ryssland om du inte vill. :D
Affe af Skrifvklaada28.10.14 kl. 22:08
Äsch då, företagashvläkarna brukar inte vara så ivriga när det gäller hälsoproblem som inte direkt hotar arbetsförmågan. Men hoppas det går över nu av sig själv. Prövat på att jogga och gå i intervaller? Så brukar jag göra om jag behöver lite lättare träning än joggning men pulsen ligger för lågt ifall det bara blir promenad.

Nu blev jag anfådd.. :D Gonatt!
katastrof29.10.14 kl. 23:00
Mina föräldrar valde att döpa mig till Håkan, vilket i sig inte har varit ett så illa val.

Visst tog det några år för allmänheten av de som underlydde läroplikten, med start fr.o.m. -82, att inse dito.

Sedan dess har en hel del hänt. Ibland reflekterar jag över hur mycket tid man spenderat på att grunna över intet.

Men en insikt har jag fått, och den är att man blir visare med tiden...eller så bara dementare. För eventuell korrespondens, nyttja adressen teletappi piste ratata @ gmail piste com.

Follow on Bloglovin

Senaste kommentarer

06.03, 10:44Uppdatering! av Tubbs
06.03, 09:52Uppdatering! av Seb
01.11, 09:34Blodspår o. hjärnvågor! av Seb
19.10, 14:13Kroppen slutkörd! av katastrof