Lärdomar!

Missade chansen att delta i Kanonruset idag pga. lathet. Första året som Kanontia och Raseborgsruset blir en gemensam satsning.

Gjorde misstaget för några år sedan och for och länkade när Kanontian pågick. Måste erkänna att det blev lite nolot att springa bland alla damer där min rutt gick längs deras rutt.

För övrigt brukar utsikten vara ganska god då man deltar i motionslopp, om man får ta modell efter hur kvällspressen uttrycker sig om elitiddrotttare.

Då jag sprang HCM i fjol med en kompis, kom vi på en kvinna som i sin tur njöt av utsikten där hon sprang bakom oss. Eller kanske hon bara tjuvlyssnade på vår intensiva diskussion?

28.06.2014 kl. 11:55

Klarblå himmel!

Inte ofta man blir såhär tillfredsställd av att städa. Men idag är t.o.m. himmel klarblå, i alla fall där den bryter fram bland molnen. Nästan chans för lite solsken!

Hoppas solen skiner i ditt liv med!

27.06.2014 kl. 11:36

Isblock!

Måste göra ett nytt försök på att mäta vilopulsen. Antingen är vilopulsen eller blodtrycket lågt. Har frusit som om det skulle vara kallaste vintern nu några morgnar, men kanske det är just därför, det är vinter nu.

Nå inte skall man klaga. Skönt igentligen då det är svalt i lägenheten. Det är alltid en plåga om sommaren med innomhustemperatur på 27 grader.

25.06.2014 kl. 11:42

Flash in the dark!

Hoppas, hoppas på att det inte var jag som blev fotad i onsdags. Var så i tankarna på den hägrande semestern att jag igen körde förbi en förbannad kamerastolpe.

Jag skulle kunna köra i sömnen och veta var varenda kurva och stolpe är på vägen från och till jobb, men då man sitter och dagdrömmer om kvinnor och annat stuff så är man i en helt annan värld.

Om det blir böter igen, så är jag illa tvungen att undvika poliser fram till november nästa år! Det är väldigt svårt för en som älskar att sitta bakom ratten.

21.06.2014 kl. 13:38

Kära Miss!

Kära Miss Rose Desmond,

jag beklagar verkligen bortgången av den berömda kakaoköpmannen, sena Michael Desmond.

Jag hoppas ni finner hjälp med att föra över den summa ni ärvt, 7.5 miljoner USD.

Tyvärr har jag inte allokerat tillräckligt plats hos min bank för att kunna deponera arvodet på 20%, så jag måste tyvärr neka uppdraget.

Ers troget,

Håkan

20.06.2014 kl. 12:51

Slaughter!

Hah, klickade mig fram på Spotify i kväll. Vanligtvis lyckas spotify med att föreslå artister i samma genre. Efter att ha klickat en stund kommer det fram death metal. Wunderbar!

Började med Coldplay - A sky full of stars, och hamnade tills sist At the gates - Slaughter of your soul.

Nu kan jag inte sluta lyssna!

17.06.2014 kl. 22:47

C-kassett!

Såg nyss på en dokumentär om Kurt Cobain som jag bandat för ett halvår sedan.

Blev sugen på lite Nevermind, men hittade ingen CD i hyllan. Tydligen har jag den bara på C-kassett. Kan inte förstå hur jag klarat mig utan Nirvana alla dessa år, efter att ha varit frälst 1991.

R.I.P. "No, I don't have a gun!"

08.06.2014 kl. 23:14

Statistik!

Har jag sagt det tidigare, att jag gillar statistik? Dags för lite uppföljning. Efter floppen i november, då jag trodde att jag skulle dö, så har grundkonditionen återhämtat sig.

Teknikträningen har gjort sitt, och man har fått aningen mera fart på benen. Nu är formen ungefär densamma som 2009. Hoppas på att det går att finslipa lite ännu, så är mitt mål ännu närmare.

Min syreupptagningsförmåga är urusel, så får beklaga mina dåliga resultat på det. Hoppas på att den går att förbättra, men det kan ligga i generna. Lathetsgenerna!

01.06.2014 kl. 22:53

När lyktorna tänds!

Bara älskar Hellströmas poitjins texter. Vare sig han har översatt fraser från kända klassiker eller inte.

Mitt ljus i mörkret
som blev större och större
var bara en långtradare
som slira emot mig
mitt ljus i mörkret
31.05.2014 kl. 15:05

Slapphänt!

Har slarvat lite med träningen den här veckan. Sköt på onsdagens pass två dagar, vilket nu betyder att det blir att försöka klämma in 40km på tre dagar. Tvingade mig på en tolva igår, så det är bara 28km kvar.

Hej, det är bara tre veckor kvar till semestern. ÅÅH, JAA! Båten står och väntar förtöjd vid bryggan.

Nästa år blir det nog att springa marathon i maj, eller september/oktober. Tråkigt att måsta passa in träningspass på semestern.

31.05.2014 kl. 11:53

Trötter!

Uj, i kväll är man så trött att man inte ens kommer sig i sängen. Konstigt, för jag somnade genast efter finalen igår och sov som en stock tills väckningen. Det är många mer timmar än jag vanligtvis brukar sova på måndagar. Kanske jag har ebola!?!

Skönt i alla fall med lite svalkande vindar. Hoppas energin är tebaks i morgon, så jag kommer mig ut på en länk.

26.05.2014 kl. 22:22

Grönska!

Funderar var jag har varit de senaste veckorna. Senast jag hade upp ögonen var den dag då löven slog ut, nu verkar det som ett som annat blomstrar.

Såg även några pojkar som var på väg att fiska. Hoppas dom inte behöver hjälp från kustbevakningen med att dra upp sina gäddor.

Ha det skönt i värmen, så länge som det varar!

24.05.2014 kl. 23:31

Ögonsplits!

Kvällens sysselsättning har varit att pyssla med fingrarna. Hittade inget rep med egen ögla, så det blev att splitsa en egen.

Före.

Efter.

Måste erkänna att det tog en stund. Men nu då man kan, så skall väl den andra gå att fixa lite snabbare. Blir nog att fortsätta i morgon. :)

17.05.2014 kl. 00:40

Prestationer!

Blev en hel del pysslande förra veckan. Var att slita hårt för att få båten i sådant skick så den kunde få vatten under sig.

Hann ut på en länk på torsdagen för att pejla tävlingstempo. Hade siktet inne på 5:45 min/km, men fick upp farten till 5:51. Sist och slutligen sprang jag HCR med tempot 5:54, så jag är relativt nöjd.

Har ingen aning om jag lyckas nå målet inför hösten. Kommer nog att sitta hårt åt tror jag att få bor domdär sista 24 sekunderna. Nästa vecka dags för litet intervaller igen.

15.05.2014 kl. 21:09

Googla!

Kollade genom statistiken över mina ofantliga mängder besökare (red.anm. hela tre stycken), och analyserade vilka sökord som leder till min blogg. 

Kan ni tänka er att någon googlat "dejter fysisk". Vad månne var syftet med sökningen. Tror ni sökaren fann svaret bland mina inlägg?

Är svaret efter andra, tredje, eller t.o.m första dejten? Snälla berätta, någon som vet!

03.05.2014 kl. 15:59
Mina föräldrar valde att döpa mig till Håkan, vilket i sig inte har varit ett så illa val.

Visst tog det några år för allmänheten av de som underlydde läroplikten, med start fr.o.m. -82, att inse dito.

Sedan dess har en hel del hänt. Ibland reflekterar jag över hur mycket tid man spenderat på att grunna över intet.

Men en insikt har jag fått, och den är att man blir visare med tiden...eller så bara dementare. För eventuell korrespondens, nyttja adressen teletappi piste ratata @ gmail piste com.

Follow on Bloglovin

Senaste kommentarer

06.03, 10:44Uppdatering! av Tubbs
06.03, 09:52Uppdatering! av Seb
01.11, 09:34Blodspår o. hjärnvågor! av Seb
19.10, 14:13Kroppen slutkörd! av katastrof