Sista måltiden!

Bläddrade genom fotona efter att jag tagit säkerhetskopia från telefonen till OneDrive. De bjöd på 15Gb extra utrymme, så man tackar inte nej.

Måste säga att om jag får välja min sista måltid, så är det en hamburgare från detta ställe.

23.10.2014 kl. 18:57

WhatsApp?

Ett tag sedan senast. Har int haft så mycket att komma med. Konstaterade igår att höstmörkret försöker äta up mig.

Kämpar emot bäst det går. Svårt att få ihop tillräckligt med kilometrar nu. Men skall försöka att undvika floppen från oktober ifjol. På dagens tia spydde jag nästan hela tre gånger.

Det går bra nu!

04.10.2014 kl. 22:23

Träningsvärk!

Två veckor utan att ha tränat, och nu har jag haft två dagar med träningsvärk. What's going on?

Nå, imorgon skall jag göra ett tappert försök på att springa igen. Få se hur mycket flås det blir!

22.09.2014 kl. 16:47

Kurs i självinsikt!

Tror det är dags med lite självinsikt, för att hitta verktyg att ta sig framåt. Känns som om man hör ekot av bottnet bortom hörnet, och där vill jag inte infinna mig. De gånger man hunnit vara där borde räcka vid det här laget.

Nja, är väl nog egentligen bara förkylningen som gör en ynklig. Men kan vara bra med en tankeställning eller två, ändå.

14.09.2014 kl. 15:45

Ebola!

Har tydligen så svagt immunsystem numera, att jag genast får ebola då jag bordar ett flygplan. Tacka vet jag att sitta i hemknutarna hela tiden, har redan flugit och farit tillräckligt i mina dagar.
12.09.2014 kl. 14:10

Calling from Calcutta!

Inte direkt men nästan. Åt just tindrande chilistark tandoorikyckling. Ser inte fram emot att gå på toaletten imorgon. Men gott var det!

Fick förklarat för mig att Kolkata bara betyder Calcutta, precis som Finland heter Suomi, då jag funderade om Calcutta bytt namn.

Tyvärr anländer jag hem så sent imorgon (22:30), att det är att utesluta tigga om en välkomstkommmitté. God idé som wonderland och tubbs hittat på, med välkomnande famnar för ensamma resenärer.

08.09.2014 kl. 22:24

It hurts!

Ångestfull, har dagen varit! Kanske inte så bra idé att häva i sig en massa kaffe, men vad kan man. Nu går hjärnan på högvarv. Själen är orolig!

I alla fall så lyckas toner av Coldplay lugna sinnet för en stund.

Egentligen borde jag städa. Men, men...

06.09.2014 kl. 19:48

Off chart?

Sori, bombar med mera grafik och träning. Tror bestämt att jag lyckats mera med att hålla mig på den gröna sidan i sommar, dvs. On chart! Förra året var det nog mer på den gula sidan.

Glömde bort att jag skulle fira Anne's födelsedag idag, så hann inte till lingonsaftaffären innan dom stängde. Nytt försök nästa vecka.

 

05.09.2014 kl. 20:55

Uppföljning!

Ett tag sedan jag följde upp statistiken. Utveckling sker, men otroligt trögt! Trodde jag skulle klara av att kapa 30 sekunder per kilometer på tre månader. Men gick inte riktigt. Blev en hel del långa pass istället, så 10 sekunder får duga!

Får ändra min marathonsatsning på två år och lägga till ett tredje år. Banne mig, om det gick att få bort en halv timme på ett år så skall jag ha bort en halv till tills näst år.

Det vill säga om jag lever då!

31.08.2014 kl. 21:31

Flashback!

Nu kom jag på vad jag brukar göra om höstarna. Jo, jag följde med friidrott på TV.

Tänk hur enkelt man kommer ur sina banor. Tidigare följde jag med Formel1 helt frenetisk, men kom av mig pga. en hel del arbetsresor.

Skönt med lite bänkidrottande som omväxling till att nöta skosulorna. 

Vad brukar ni sysselsätta er med om hösten?

30.08.2014 kl. 19:46

On track!

Tillbaka i spåren och nöter mina skosulor. De träningsskor jag började använda i februari/mars börja ha såpass slitna sulor att det är dags för ett nytt par. 

Förr köpte jag alltid Asics, men nu har det blivit Nike's för man får hem dem ända till dörren. 

Har också växt ur mina tights, hur nu sen det kan vara möjligt! Det enda man blir med åldern, borde ju vara klenare och kortare.

27.08.2014 kl. 20:01

Musiksmak!

Konstigt hur ens öra för musik ändras med åren. Eller kanske det är att man går igenom olika livsskeden, och tröstar sig med musiken för att kämpa sig igenom till nästa skede. 

I lågstadiet brukade jag alltid gå till bibban med min bästis och lyssna på Kiss o. W.H.A.S.P från LP. Det var tider det! I något skede ägde jag en C-kasett av Modern Talking, måste ha varit på femman för då var jag kär i Jenny.

I yngre tonåren kom CD:n och då var det Guns'n'Roses, Ugly kid Joe och Nirvana som dövade öronen. Min kaveri försökte övertyga mig att Metallica var det new thing, men jag föll för Megadeth istället. :D Senare kom nog Metallica att rädda livet på mig.

Som 30-åring blev jag mer mainstream och började lyssna på Iron Maiden. Hur jag undgick dem i tonåren vet jag inte!

Efter ett krossat hjärta så blev det en helomsvängning och mer självömkan. Nu är det Melissa Horn, Veronica Maggio, Håkan Hällström och Coldplay som ljuder ur högtalarna.

Har ni varit hardcore på en och samma musikstil, mainstream, eller flutit omkring bland alla genren?

24.08.2014 kl. 14:30

Tinderlycka!

Det blir mer tid mellan träffar på tinder nu. Har alla strandodjur gått i ide redan? Skall forsätta swipa, för man vet ju aldrig var man träffar sin själsfrände!

Blir att skjuta på gymstarten lite, för det är just i augusti/september som det är rusning på gymmen. Istället skall försöka träna lite på min löpning några veckor för att utveckla mer fart. Om det lyckas så blir det en mara igen senare i höst!

"Ha de!", som normannen säger.

23.08.2014 kl. 14:06

Headache!

Nu har jag headache from hell, och mår lika kräpp som i söndags. Skall se om jag hittar glass i frysen, annars börjar jag gråta.
22.08.2014 kl. 20:36

Återställd!

Idag är benen helt återställda. Skulle ha kunnat fara på en länk om jag hunnit, men blir nog först på lördag.

Energinivån är fortfarande låg, man riktigt känner innan lunch hur lågt blodsockret är. Men månne inte man skall bli sig själv så småningom.

21.08.2014 kl. 21:25
Mina föräldrar valde att döpa mig till Håkan, vilket i sig inte har varit ett så illa val.

Visst tog det några år för allmänheten av de som underlydde läroplikten, med start fr.o.m. -82, att inse dito.

Sedan dess har en hel del hänt. Ibland reflekterar jag över hur mycket tid man spenderat på att grunna över intet.

Men en insikt har jag fått, och den är att man blir visare med tiden...eller så bara dementare. För eventuell korrespondens, nyttja adressen teletappi piste ratata @ gmail piste com.

Follow on Bloglovin

Senaste kommentarer

06.03, 10:44Uppdatering! av Tubbs
06.03, 09:52Uppdatering! av Seb
01.11, 09:34Blodspår o. hjärnvågor! av Seb
19.10, 14:13Kroppen slutkörd! av katastrof