Snörvel, örvel!

Gick och blev förkyld igen. Vart har immunförsvaret tagit vägen? Nu hänger jag efter med tränandet, får skylla på att det snart är Jul.

Har inte börjat fundera på julklappar ännu. Hur ligger ni till? Allting fixat, eller blir det att hämta de sista på julaftonen?

17.12.2013 kl. 19:29

Nu!

Nu har det snöat, så jag känner jag måste hålla mitt ord och uppdatera er. Jag har släpat efter med tränandet, fast inte helt och hållet vilket är positivt.

Blev otroligt trött och pulsen slog i taket, så började fundera lite vad det kunde varit. Efter fyra veckor släpade jag mig till läkaren, men hb-värdet visade sig vara normalt. Hur är det, hinner man förblöda på fyra veckor?

Som belöning har jag beställt ett par länkkare med lite bättre vinteregenskaper, så kanske det blir att slira lite mindre. Ingenjör som man är så tog jag ett flödesschema till hjälp.

08.12.2013 kl. 13:30

Snö i holken!

Jag lovar, bara det börjar snöa så skall jag uppdatera er oftare. Har lidit litet av midvintermörkret fastän det bara är november. Nu kommer det vara fyra veckor av zombiemorgnar till tills det börjar bli ljusare igen.

Nästa bil jag skaffar måste ha autopilot.

29.11.2013 kl. 17:21

Idéer!

Ibland är man väldigt kreativ, och andra gånger ligger kreativiteten undangömd bakom en stor sten. Under kvällens länk kom jag på något som jag kan sysselsätta mig med, ifall jag får överflöd på fritid, och som eventuellt också går att utveckla till en affärsidé.

Inte så illa att få en dator att generera pengar åt sig. Amerikanerna trollar ju fram pengar ifrån luft. Närmare sagt 85 miljarder dollar i månaden. Så det kan ju inte vara så svårt!

Nu är även ECB tvungen att sätta igång sedelpressarna för att hinna ikapp amerikanerna och mota deflationen i Europa. Vem har påstått att de monetära systemen vi har idag är förnuftiga?

08.11.2013 kl. 20:47

Sällskap!

I kväll hade jag mycket sällskap på min länk. Först ut var en hare som hade lagt pant på parken. Sedan fem stycken hjortar, varav den femte tänke bli påkörd av en bil.

Till sist en hälsning från twilight zone, då lampan som alltid slocknar då man springer förbi slocknade. Förut skojade jag alltid att det var hälsningar från dödsriket, för precis bredvid låg vingen på bäddavdelningen där de som väntade in sin sista färd låg.

Brukar ni vara med om att släcka lampor, eller är det bara jag och min kompis som lyckas med det? Alltså utan att röra vid stolpen eller något.

27.10.2013 kl. 21:07

Halskänningar!

Blev inte att träna något i helgen, så jag siktade på att fara ut idag. Typiskt började jag få känningar av något som gror i halsen strax innan man skulle åkte hem. Hoppas det bara är måndagströttheten!

Konstigt kallt så här års. Fast nog inte riktigt lika kallt som ifjol, eller var det i november det blev -20 grader? Men det kom plötsligt i alla fall.

Skall spana in lite väderleksrapporter hur länge man kan köra med sommardäck. Blir ju ändå vinterhastighet senast tills nästa vecka, så man kommer ju att hålla sig lugn i trafiken ändå.

21.10.2013 kl. 19:06

Kärleksstigen!

Idag har jag lunkat längs med kärleksstigen. Mitt bland röda och gula löv tänkte jag snubbla och falla dit. Men jag lyckades slingra mig och tog mig hem igen.
17.10.2013 kl. 19:59

Trögt!

Veckorna går trögt framåt. Måste skylla på att jag varit sjuk två gånger de senaste tre veckorna. Har inte kunnat ladda på energiförrådet genom träning. Men i morgon, eller på tisdag, skall jag försöka komma igång igen.

Får vara nöjd med att jag fått båten upptagen och inpaketerad för vintern. Endast bilen som behöver få vinterdäck under ännu, sedan är det bara att ta itu med pappershoparna som skall sorteras.

Längtar efter timmen vi får tillbaka snart. Skall fira den med en stor karkkipåse!

13.10.2013 kl. 17:17

Pastatankar!

Kom att tänka på alla som löper Österjö Maraton idag då jag slevade i mig min tallrik pasta. Nästa år skall jag försöka mig på att löpa det, fastän det bara är två månader från HCM.

Har siktat in mig på tre lopp nästa säsong. Utöver de två nämnda så blir det att kolla formen på HCR, som är i början på maj. Om jag klarar av halvmaran på två timmar, så skall jag försöka ta mig igenom hela på under fyra timmar. Det låte väl logiskt? :D

Måste ställa upp mål, för annars landar jag lätt på soffan. 

05.10.2013 kl. 16:48

The Adjustment Bureau

I kväll skall jag kolla på The Adjustment Bureau. Gillar idén med att det finns agenter som justerar vår väg då vi strular till det. Det är givet att jag inte lyckas med något jag ger mig in på, så det behövs ett gäng med agenter att fixa till allt.
04.10.2013 kl. 20:26

Matrester!

Fixade lax med mascarpone- och spenatsås i igår kväll. Fisken fixar sig själv i ugnen, och jätteenkelt att röra ihop purjolök med spenat. Idag värmde jag upp resten. 

Prova själv, recept finns på Birkkas hemsida. Jättegott!

28.09.2013 kl. 15:02

Profilbilder!

Har registrerat mig på en dejtingsajt, och valt att inte ha en profilbild. Aktiv som jag är så skriver jag aldrig till någon, är inte riktigt min grej det här med dejting.

Konstigt nog så kommer det ibland svar på annonsen av kvinnor som vill utbyta bilder. Vanligtvis är diskussionen ivrigt igång, ända tills de får min bild. :)

28.09.2013 kl. 11:25

Energi!

Idag vaknade jag 08:15, ett undantag då det gäller veckoslut. Vanligtvis måste jag ha väckning ifall jag skall stiga upp den tiden på dygnet. Men idag känns det faktiskt som om jag inte har någon sömnskuld att ta ut.

Det måste säkert vara de 40 kilometrar man tar sig igenom per vecka som ger extra energi. Skall fortsätta så gott det går, det enda verktyget jag har för att mota ångesten i dörröppningen.

21.09.2013 kl. 11:23

Påskstädning!

Idag skall jag på heder och samvete fortsätta med städningen inför påsk.

Skulle vara kiva med lite pedantiska gener, fast inte vet jag nu sedan heller.

Är ni pedanter då det gäller städande?

Hur stora kan dammtussarna bli?

Bilden dök upp då man googlade dammtussar.

Tydligen borde jag skaffa fler mattor!

 

14.09.2013 kl. 11:35

Övertränad

Efter att ha läst Johannas blogginlägg börjar jag tro mina symptom från den här vecka börjar tyda på ylikunto. Sprang 15 km i söndags som resulterade i migrän, igår natt fick jag inte en blund sömn, och på dagens pass gjorde pulsen stora variationer och medelpulsen högre än vanligt.

Hoppas det går över fort!

11.09.2013 kl. 21:41
Mina föräldrar valde att döpa mig till Håkan, vilket i sig inte har varit ett så illa val.

Visst tog det några år för allmänheten av de som underlydde läroplikten, med start fr.o.m. -82, att inse dito.

Sedan dess har en hel del hänt. Ibland reflekterar jag över hur mycket tid man spenderat på att grunna över intet.

Men en insikt har jag fått, och den är att man blir visare med tiden...eller så bara dementare. För eventuell korrespondens, nyttja adressen teletappi piste ratata @ gmail piste com.

Follow on Bloglovin

Senaste kommentarer

06.03, 10:44Uppdatering! av Tubbs
06.03, 09:52Uppdatering! av Seb
01.11, 09:34Blodspår o. hjärnvågor! av Seb
19.10, 14:13Kroppen slutkörd! av katastrof