Still Alive!

Semestern börjar nalka sitt slut, och vardagen med att tvinna i ekorrhjulet startar snart igen. Kollade statistiken, och är glad över att folk fortfarande hitta till min sida. Vem än ni nu är!

I år har jag lyckats med att stänga ut alla tankar om jobbet, så kan kalla det en lyckad ledighet. Få se vad de närmaste månaderna har att komma med, i värsta fall blir det att ta sitt pick och pack och börja om någonstans på nytt.

Hur har er sommar varit hitintills?

29.07.2016 kl. 16:23

Turning pages!

Åter har man gått och blivit ett år äldre, fast ännu känner man sig lika ung. Stackars alla ungdomar dom tycker man är en gammal gubbe! Bara att acceptera det.

Såg just på Lasso som handlade om förändringar. Vad skall det månne bli av en? Vad vill jag? För många frågor! Nu blir det en espresso.

Blev en hel del läsning på semestern. Kom äntligen igenom boken jag hållit på med två somrar, och en resa tidigare. Följande bok lästa jag på tre dar. Månne det beror på mig eller texterna? Man kan undra!

17.03.2016 kl. 15:32

Uppdatering!

Lyckades efter många om och men klura ut vad mitt lösenord till ratata var, så nu blir det en uppdatering.

Vintern börjar vara över, och hoppas våren snart är här. För krafterna börjar vara slut. Behöver ladda batterierna igen!

Månne nån läsare hittar hit igen?

05.03.2016 kl. 19:52

Blodspår o. hjärnvågor!

Tre blåa naglar och två blodfyllda blåsar var resultatet av senasta mara. Månne tårna repar sig tills nästa sommar? Skall i alla fall belöna mig med lite fortvård ännu i höst.

I morgon skall jag försöka komma igång med tränandet igen, så kanske man klarar av hösten utan att få kaamosinfluerade hjärnvågor.

24.10.2015 kl. 16:54

Kroppen slutkörd!

Skulle vara kul med att springa en tävling ännu i höst, men hinner nog inte repa mig mer. Försökte komma igång igen igår, men nu värker det i höften.

Tänkte jag sku fara på en kryssning för att komma bort en sväng. Man börjar klättra på väggarna efter allt kukilurande hemma. Jobbet har inte erbjudit några resor på ett tag, så sugen på lite omväxling. Vilken avfärd är det mest meno på? Fredag, eller lördag?

12.10.2015 kl. 21:26

Utan mål!

Den enda nackdelen med att komma i mål, är att man är utan mål en stund efter det. Nå, egentligen nådde jag inte mitt mål. Blir väl att fortsätta träna tills jag nått det. Fast det blir antagligen nåt helt annat nästa år.

Halvvägas genom livet lär man också vara. Hur tusan skall man orka till slutet? Blir väl att ta till sig samma inställning som i ett marathon, man delar in det i deletapper, typ. kämpa fem kilometer till, tills man nått i mål.

22.08.2015 kl. 11:24

To close!

Uj, bara några dagar kvar till maran. Skulle behöva nån vecka till och finslipa formen, man har ju bara slappat och ätit grillkorv hela långa sommaren. Nåh. Bara man lyckas ladda ordentligt under veckan, så skall man väl klara sig igenom den.

Har funderat på att byta chef på jobbet. Jo det går, i alla fall där jag jobbar. Den nuvarande är en källa till för mycket ångest, nåt som jag borde begränsa i mitt liv för tillfället. Har redan två andra källor som jag bearbetar, så jag behöver inte en till. :)

09.08.2015 kl. 12:30

Turning 60

Lyckades förra veckan med att spräcka 60 km, och då skippade jag dessutom ett pass. Ser bra ut inför hösten. Skall försöka mig på ett ordentligt långpass i helgen inför maran, sen blir det bara att träna lite teknik resten av tiden.

Skönt med lite svalare väder som avlöser värmeböljan. Förståss hoppas man ju på lite mer shortsväder ännu i sommar. Hann t.o.m ut på sjön ett varv. Yei!

Funderar på att turista lite ännu på min semester. Några förslag på resmål för några dagar i Finland?

07.07.2015 kl. 15:15

PB!

Äntligen är den här, den efterlängtade sommarvärmen, och förståss min semester. Är svårt att föreställa sig hur man känner sig då man är utvilad, får väl återkomma till det om två veckor.

Annars förlöper trändandet någorlunda. Har inte ännu fått nån belastningsskada, men har heller inte dragit alltför många veckor med långa länkar. Lyckades med att springa en tia med tempot 4:50min/km, och klockade samtidigt en ny maxpuls. Månne man int skall ta sig i genom den där maran igen?

Simma lugnt i sommar, och använd flytväst på sjön!

29.06.2015 kl. 11:49

Lätt flygande!

Fastän jag kände av lite mjölksyra i benen i onsdags, så gick det helt ok att springa 21,1 km på lördagen. Ingen mental kamp överhuvudtaget, och det gick t.o.m lätt flygande i alla uppförsbackar. Ser bra ut inför höstens mara!

Rätt så busy nu på jobbet inkommande vecka, men det skall väl gå. En sak i taget, undan för undan. Framtiden ser oviss ut, men det gör den ju alltid. Så bäst bara att leva i nuet, och anpassa sig vartefter det händer saker och ting. Gäller även på det privata planet!

Spännande att se vad morgondagen har för äventyr att erbjuda.

17.05.2015 kl. 22:17

Kolla formen!

På lördag gäller det att kolla formen inför hösten. Blir nog inte att dra fullt den här gången eftersom jag hade feber för två veckor sedan. Men är nog känslan som får avgöra hurudant lopp det blir.

Alla som är singel i min umgängeskrets får ta och akta sig, för har övertalat mig själv att börja dejta igen. Usch, vad ger man sig in i, att utmana sin bekvämlighetszon på det här viset? Är själv av den åsikten att dejtande är för opersonligt. Föredrar vänskap över försök och nederlag.

14.05.2015 kl. 15:31

Livet, livet!

Livet går vidare, och ingen cancer-diagnos ännu. Provade på att leva i stunden ett tag, och det var huippu! Ända fram tills mitt gamla jag hann ikapp. Nytt försök igen, så blir det säkert bra.

Någorlunda nöjd med hur formen hämtat sig. Några veckor till och så får man se vad mellantiden blir, sedan återstår tre månader för att fixa slutmålet. Tror inte jag börjar trixa nu med att byta skor. Fick känningar både här och där då jag började springa in mina nya träningsskor. Så bytet till tävlingsskor får vänta tills i höst.

20.04.2015 kl. 21:33

Döden, döden!

Bara jag har haft min vintersemester så skall jag ta tag i hälsogranskningen och gå på min kontroll. Vill inte ha en cancer-diagnos förrän i augusti, så därför har jag gått och dragit ut på det. Men det är väl bara att ta tjuren i hornen och boka tiden så småningom.

Längtar efter shortsväder. Löpandet brukar alltid få en kick av att man kan kasta av sig två lager paltor, och bara springa i shorts och en t-skjorta. Hoppas jag lyckas time:a in toppformen till rätt tidpunkt. Vill inte ha oktober-kooma redan i slutet av sommaren.

08.03.2015 kl. 14:00

On chart!

Yes, nu börjar man känna sig i någorlunda form igen. Tydligen lönar det sig att ihålligt försöka skärpa sig. Framöver skall jag försöka hålla mig mer på det gröna området, men vi får se hur det lyckas med det.

Hinner med tre månader kvalitativ träning nu inför vårens halvmarathon. Blir spännande att se vad det blir av det. Hoppas akillesen håller sig i skick.

Har ett par nya träningsskor som väntar på att det blir bar mark igen. <3

20.02.2015 kl. 18:14

Pre-valentine party!

Chefen fick den fixa idéen och tyckte vi skulle åka till Stockholm och fira pre-valentine tillsammans. Jag tycker det var ett väldigt romantisk förslag från hans sida.

Jag har redan fått lite kärlek från Some Love så jag skall inte klaga över att ingen uppmärksammar mig!

Mera kärlek åt folket. Det är en mänsklig rättighet att någon visar uppskattning, för vad du gör, och vem du är! <3

11.02.2015 kl. 20:33
Mina föräldrar valde att döpa mig till Håkan, vilket i sig inte har varit ett så illa val.

Visst tog det några år för allmänheten av de som underlydde läroplikten, med start fr.o.m. -82, att inse dito.

Sedan dess har en hel del hänt. Ibland reflekterar jag över hur mycket tid man spenderat på att grunna över intet.

Men en insikt har jag fått, och den är att man blir visare med tiden...eller så bara dementare. För eventuell korrespondens, nyttja adressen teletappi piste ratata @ gmail piste com.

Follow on Bloglovin

Senaste kommentarer

06.03, 10:44Uppdatering! av Tubbs
06.03, 09:52Uppdatering! av Seb
01.11, 09:34Blodspår o. hjärnvågor! av Seb
19.10, 14:13Kroppen slutkörd! av katastrof